Gardinstänger

Var till Clas Ohlsson idag och köpte några gardinstänger. De hade bara tre stycken i hyllan så resten måste beställas. Vi ska ju ha ca 20 st så tyckte nog det var lite dåligt då de bara hade tre i hyllan. Måste dock räkna riktigt ordentligt hur många vi faktiskt behöver. Ska vi lägga samma sorts gardinstänger i de små fönstren eller hur ska vi göra? Isåfall måste vi såga av stängerna lite för de hade inte någon kortare modell. Dessa går att justera, men de kan inte bli kortare än 1,20.
Frågan är också hur vi ska göra med fönstren bredvid ytterdörren samt balkongdörren. Vill ju nog ha gardiner där också, men ska vi köpa en lång som går ovanför alltihopa eller köpa två skilda? Vet inte ännu om jag vill ha gardiner framför balkongdörren. Ovanför terassdörren kommer det nog en gardinstång, vill inte sitta och se ut i mörkret då jag ska se på tv, vill nog kunna dra för dörren med någon gardin då.

På övrevåningen kommer det nog att bli lite knepigt då snedtaket kommer så nära fönstren...Säg nu, vad passar bäst? En lång gardinstång ovanför fönstren och dörren, eller två skilda stänger ovanför vardera fönster? (gammal bild) Ser ju likadant ut vid ytterdörren, men ovanför den vill jag inte ha nån gardinstång...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0