Satt ut båten och en dag på Lillö

Satte ut båten vid Replotbron i år, var så lite vatten på Lillö så lika bra att lägga ut den där det är lite mera. Vet inte hur hårt det blåste för vindmätaren vid bron visade 0, men den var säkert avstängd för det blåste nog ganska hårt där ute. Stora vågor var det också. Var nog dagens jumppapass. Kändes i alla fall i magen och hela kroppen sen då vi äntligen kom oss iland. Satt ju inte precis stilla i båten, det var nog bara att greppa tag i något och se till att man hölls i båten då det hoppade och skuttade som bara den!

På Lillö var det fint och soligt väder. Blev att gräva i en låda efter shorts för trodde inte det skulle vara så varmt idag. Tur då det finns reservkläder!Förutom mamma och pappa så var Matti också där, han hjälpe till att mura en bänk brevid den "nya" spisen. Senare kom också Peppe och Jessica dit.
Var ut och gick till fladan en sväng, där var det lugnt och fridfullt.

Roddbåten sattes också ut idag så nu är det bara att välja vilken av de tre båtarna man ska ta sig en tur med.Sedan fick vi sitta på med Jessica till Replotbron där vi hade lämnat bilen. Tack för skjutsen! Sen for vi på en glass till Bernys. Kan ju inte åka förbi där utan att äta en glass :). Sen skulle vi egentligen fara hem, men for ut och körde till Sommarösund, Klobbskat och Panike.SommarösundKlobbskat


Panike


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0