År 2011 tillbakablick del 3/3

Augusti

Semesterresan tog slut och vi for hem igen.Denna månad firade vi William som fyllde 5. Var på flera auktioner bl.a. i Vörå, Maxmo coh Malax. Ropade in ett fint gammalt skåp. Hann också besöka Konstens natt.Satte upp kokar och medicinskåp i badrummet.Spenderade ett roligt och minst sagt händelserikt dygn på Malenas villa i Larsmo :)Oljade in bastun, dränerade runt huset och gäststugan, huset började se färdigt ut (iallafall från utsidan).Var på Juthbacka marknaden i 10 timmar och gjorde en del fynd :)Spenderade en del tid på Lillö med att vara ut med båten och utforska nya ställen.Fyndade fina saker på slaskhögen bakom gäststugan.Firade villaavslutning på Lillö med bra väder, kräftor och många raketer.

Avslutade månaden med att ha gårdsloppis hos Mia.
September

Vandrade mycket i skogen och försökte hitta kantareller, men hittade bara nån enstaka.Firade Jens 15-års dag (systers pojke). Oj vad alla blir stora! :)Hade loppis för andra gången hos Mia. Denna gång kom det mera folk och vi blev av med en hel del saker :)Såg ut så här på vinden.Fyndade ett FINT bord på Findit :)Tog upp båten. Med närmare eftertanke skulle man ha kunnat ha i den lite längre...For till Vanda och bodde på hotell en helg. Gick på loppis och var och simmade till Flamingo Spa. Njöt av den sista sommarvärmen, 22 grader 30.9!
Oktober

Hälsade på Malena,Andreas och lilla S i Ekenäs. Besökte Fiskars bruk.Började måla takbjälkarna på vinden. Skorstenen kom upp och vi eldade i kakelugnen för första gången.

Bjöds på god mat hos Linda :)Var och såg på golv samt började grundmåla väggarna inne i huset.

November

Köpte tapeter och funderade på kakel.

Färgade håret ljusare.Var och såg en underhållande show med Scandinavian Hunks tillsammans med Linda och Johanna :)Började se mer och mer färdigt ut på vinden.

Julpyntade, var på julöppning och på flera julmarknader, men kände ingen julstämning trots det.December

Började fixa till fönstersmygarna.Var på Kvinnornas julmässa och hittade fina dörrkransar.Var på personaljulfest. For till Åbo och bodde en natt på hotell samt var på julmarknad.Träffade Sofia och Malena och åt god julmat på Kantarellis.Firade jul på ett lite annorlunda sätt i år då det blev att jobba natt julafton till juldagen men hann nog fira lite jul i Västervik före det. Juldagen spenderades dock som vanligt i Lappfjärd, sen den traditionella julklappsutdelningen hos svärföräldrarna. Den 28.12 firade Johnny och jag att vi varit tillsammans i 10 år samt 6 år förlovade! :)Nyåret firades hemma hos oss med Mia och Tomi. Var nog bästa nyåret på länge! :)Har nog sist och slutligen varit ett bra år! Hoppas 2012 blir minst lika bra! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0