Trappoffert och lin

Det var lång väg från jobbet idag. Slutade 9. Sen for jag med Johnny och beställde offert på en trappa, får se vad den börjar kosta nu då. Är nog svårt att bestämma sig för hur trappan ska se ut, egentligen skulle jag vilja att hela trappan skulle vara vit, men då jag är ensam om att tycka det så måste jag väl kompromissa. Stommen och spjälorna blir vita, trappstegen och handledarna ungefär samma färg som golvet där nere (får se om vi ändrar oss). Är också mycket små detaljer man måste fundera på, jag vill ju inte att trappan ska se modern ut utan mera gammaldags.

Var också och beställde termostater till golvvärmen (tror jag det var, är inte så insatt i ämnet) :) Passade på samma gång på och fråga om de hade lin eller hampa som man skulle kunna lägga mellan stockarna på vinden. Fick med tre stycken "flätor" med lin nu så jag får testa, måste beställa mera då jag vet ungefär hur mycket som behövs. På Starkki hade de inte alls något lin medan de på K-rauta hade små påsar med bara lite lin i, blir nog billigast att beställa via rörfirman ändå.

Var sedan till gymmet på LadyBody och Korsetti. Länge sen sist! Får se om jag slipper upp ur sängen imorgon! :) Efteråt var jag så hungring så for och åt dagens pasta till GW-gallerian. Var på samma gång och såg om jag skulle ha hittat några skor, men fick fara tomhänt därifrån. Ja inte helt tomhänt, men några skor köpte jag inte. Hittade bl.a. en fin dörrmatta på Hemtex.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0