En grå dag och eluttag

Var är finvädret i dag nu då? Trist då det är grått väder ute då man skulle ha tid att gå ut o gå. Men måste nog städa lite istället. Ser nästan ut som ett bombnedslag här. Sitter och räknar timmarna tills jag måste på jobb...5 timmar kvar nu innan jag börjar, måste nog göra något vettigt innan dess! :)Glömde ju att visa eluttaget som kommer i bardisken. Går att föra ner det under skivan så det bara syns en svart cirkel, sen då man vill använda uttaget är det bara att trycka lätt på cirkeln så kommer uttaget upp igen. Ganska praktiskt eller vad? :)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej!Varifrån har ni skaffat eluttagen? Vi tänkte sätta sådana både i köksön och i ett hörn i köket. Kul att se hur bardisken växer fram. :) Vi tänkte också sätta belysning under bänkskivan på vår köksö, men jag vet inte om det blir ledstrip eller små spotar ännu.

2012-01-08 @ 19:39:18
URL: http://vallvik.wordpress.com
Postat av: Caroline

Johnny köpte dem via Creative PC i Smedsby. De beställde dem sedan i sin tur från något ställe. De hade dem nog vid Puustelli också men kostade lite väl mycket där. Säkert finns de på andra ställen också :)Jo det blir nog mera "levande" då man lägger belysning under en bänkskiva. :)

2012-01-09 @ 07:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0