Året 2011 tillbakablick del 2/3

Maj

Gjorde en hel del annat än renoverade denna månad (även fast vi nog renoverade en del också).

Firade första maj med att vara till torget (som vanligt) och se på ballonger, bilar, marscher samt äta årets första boll-glass.Målade kökssoffan vit! :)I början av maj såg huset ut så här:I slutet av maj så här:Blev bjudna på god mat då vi firade Lindas 27-årsdag (fast hon egentligen fyllde i april)Löven började slå ut och man kände att det snart var sommar.Träffade Sofia och Malena och var på en utfärd till Purmo och Lunda Gård.Köpte ett skrivbord som jag hittade på Findit, fick kasta ut det gamla spånskivsskrivbordet.Lister på utsidan av fönstren började komma upp.Var på en avkopplande Stockholms resa med Johnny, Mia o Tomi :)

Fyllde 27 och firade i dagarna två :)


Juni

Var och fiskade med Mia till forsen (enda gången på hela sommaren)Gjorde ett grönsaksland och satte potatis.Köpte en "ny" säng, blev så nöjd! :)Var och simmade med William (systers pojke) till Strömsö.Kakelugnen sattes upp.Var på flera auktioner bl.a. till Oravais och Malax.Lagade en midsommarstång på jobbet. Firade midsommar hos Mia o Tomi. Midsommardagen spenderades på Lillö.Var på mat till Hästöskatan, sen blev det en spontan avstickare till Kalajoki :)


Juli

Tog i princip paus från allt renoverande i Juli och njöt av sommaren istället. Hann med en hel del.

Träffade Sofia och Malena, var på ett flertal auktioner (den bästa auktionssommaren på LÄNGE), bl.a till Bergö, Yttermark, Petsmo och Vörå. Firade också Mias 30-års dag.Var på Loppisrace till Purmo, var en upplevelse :)Byggde balkongtrall.Hade utfärd till en holme och åt goda jordgubbar.Städade ur uthuset och förde bort x antal släp till Stormossen.Var på Kristinestads sommarmarknad.Var med Mia till Jakobstad på storloppis.Var på bostadsmässa till Kokkola.Sedan var det dags för den årliga semesterresan. Detta år gick den till Sverige. Körde ner till Skåne och sen upp via Malmö och Göteborg. Var en händelserik och rolig resa :)

Fortsättning följer imorgon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0