Soffor och lite andra saker

Här är lite saker eller möbler som jag skulle vilja ha. Ett nytt soffmöblemang står nog högst på listan, men vi har lite svårt att komma överens om vilken färg samt material soffan ska vara i. Jag vill ha vit och Johnny svart. Läder är nog mest praktiskt, men finns mycket snyggare soffor i tyg än i läder. Tror det blir en 3 personers soffa och två länstolar, ryms nog inte en 3 samt en 2 personers soffa i vardagsrummet.


Hylla från Hobbyhall.


Bokhylla Ikea.


Ektorp soffa Ikea, finns också i svart. Skulle vilja ha en likadann, men tror dock inte jag hittar någon liknande i läder...


Tv-bänk Hobbyhall.


Den här soffan ser också ganska bra ut...och den är i läder.


Finns ju också vita "mekanism" lädersoffor med som man kan höja upp benstöd på, skulle ju nog vara ganska praktiskt med tanke på hur mycket jag vill ligga i soffan men då ryms ju ingen annan att sitta där samtidigt. Denna soffa finns på Masku.

Tror det får vara färdig funderat för idag, ska ju inte precis köpa något av det här i morgon. Hinner nog tänka igenom saken innan soffköpardagen är här. Nu blir det istället lite avkopplande bastu! :)


Kommentarer
Postat av: ulli

Jag håller nog med Johnny! En svart lädersoffa är mest prakrisk och ni kan ju inte ha allt i vitt!

2012-02-12 @ 21:12:14
Postat av: Caroline

Ja, vi får nog ta striden den dagen vi ska köpa soffa, för jag tycker inte det passar med en svart soffa, inte i vardagsrummet i alla fall. Jag kan sträcka mig så långt som till begie, men inte mörkare :) Helst skulle jag ju vilja ha den vita tygsoffan från Ikea, billig är den dessutom. Men håller med om att tyg inte är det bästa materialet. Är så svårt att hitta fina soffor, antingen har de fyrkantiga armstöd eller så ser de ut som "80-90-tals" soffor (såna som vi hade förr)...jag vill ju att den ska se mer "romantisk" ut, typ som Ikea soffan :)



Just nu lutar det nog mot en soffa som man kan höja upp benen på. Frågan är ju bara den hur länge en sån håller...

2012-02-13 @ 08:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0