Trött efter en lång arbetsdag

Jobbade 8-16 idag. Hann vara ut och gå med en klient i det fina vädret, men det blåste nog lite kallt. Måste vänta 40 minuter innan jag blev hämtad från jobbet, suck. Sen for vi via butiken och nu får Johnny laga mat, jag tänker slänga upp benen i soffan och vila en stund. Trodde jag hade ledig kväll ikväll, men så visade det sig att vi ska ju bort ikväll. Jag som hade tänkt dreva stockväggen, men får göra det imorgon på dagen om jag orkar och vill, ska ju först på jobb kl.16 imorgon.



För en tid sedan tog jag ett foto på huset från en vinkel jag sällan tar foto. Oftast blir det ju taget från andra sidan eller framifrån. Speciellt vintertid vill man helst inte gå på den här sidan om huset då det är fullt med snö där. Tycker också bättre om andra gaveln på huset eftersom jag inte är speciellt förtjust i den "moderna" terassdörren på denna sida.

Från denna vinkel syns också skorstenen bra, den syns inte från vägen då den är så långt nere i hörnet på taket. Någongång kommer det att komma en terass som börjar ungefär vid terassdörren. Ännu har vi inte bestämt hur stor terassen kommer att bli, tror nog inte det blir något terassbygge ännu i år.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0