Möbler på plats

Hoho! Har möblerat på vinden (eller andra våningen) nu. Blev svettigt. Dessutom är jag så "limin" i precis hela kroppen från gårdagens jumppa så jag orkar nästan inte gå upp för trapporna! Nu är de flesta möbler som ska inbäras från föjset inne i huset. Får väl nog möblera om i ett senare skede, får se sen var det skulle rymmas en bokhylla...inte lätt med snedtak för här nere ryms det ingen i alla fall.



"Föjssoffan" får vara inne i huset ett tag tills 50-tals soffan är omklädd.



Båda klädskåpen är också inne. Enligt mig passar de inte in i rummet, högst ett skåp skulle räcka. De får väl stå där nu, men kommer nog att ändras med åren. Det första jag tänker göra är att byta handtag i alla fall. Har irriterat mig på dem nu i 2 år så det får räcka! Skåpen kunde ju vara vita, men svårt att måla dem nu då de är på plats. Förvaring är ju förstås alltd bra.



Spegelbyrån får stå där just nu. Johnny skulle helst vilja kasta ut den. Förstår inte vad som är så fult med den. Jag tycker den är fin! Whiskas är och inspekterar och funderar om hon kan hoppa upp på klädskåpen som hon brukade göra inne i föjset.



Byrån på plats. Inte så lätt att placera möbler som har spegel ovanpå, taket tar i överallt! Skulle vilja ha byrån på mitten av väggen, men lyckades inte.



Skrivbordet har hittat sitt rum i allafall, platsen är osäker ännu.



Här ska linneskåpet stå. Bra då man har bestämt någonting i alla fall! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0