18 och inte 16

Oj oj vad råddig man kan vara då. Trodde jag skulle till kl.16 igår, men det visade sig att jag började först kl.18! Nå det gjorde ingenting, skulle ju ha varit värre om det varit tvärtom, att jag skulle börja 16 men kom först till 18. Så hann fara på en hamburgare med Johnny till Mäckis för att fördriva tiden.

Skulle tanka bilen, men då jag satte i bankkortet och slog in koden stod det bara "fel kod", testade flera gånger, men det fungerade inte. Hade 10€, så fick tanka för det då. Måste ha varit något fel på bensinautomaten för det gick nog att ta ut pengar från bankautomaten med samma kod.

Var annars en lugn kväll, fast jag hade ställt in mig på att jobba på andra sidan :). Men nu imorse då jag skulle fara hem från jobbet tänkte inte bilen starta. Försökte flera gånger, men inte! Gick och begärde hjälp, men testade först om den mot förmodan skulle starta iallafall, och det gjorde den! Måste ha varit något med fukten i luften, för min bil tycker inte om då det regnar mycket, då är den svårstartad ibland.

Nu är jag bara hem och vänder. Ska fara på jumppa till kl.11. Sen hämta Mia från jobbet. Skulle ju ha tagit med jumppa kläderna till jobbet om jag varit inställd på att sluta 9 istället för 7, men var ju inte det...Blir lite onödig körning, men så är det ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0