En dag i Helsingfors

Har haft en bra dag i Helsingfors med omnejd idag. Har varit till många loppis, dock inte gjort några fynd. Hittills har jag inte hittat ett enda loppis som skulle vara värt att fara till igen, och då har vi varit till ganska så många.
Johnny hade bara ett ställe han ville besöka, Kaj Stenvall galleriet. Vi köpte dock ingenting, tyckte inte riktigt att vi hade råd att sätta 13000 på en tavla.
Var också till en intressant inredningsbutik, Aada sisustus, som var i två våningar. Fanns mycket jag ville ha men köpte bara en liten hylla. Sen blev det också en sväng till Ikea där vi inte handlade så mycket, Johnny köpte dock en ny kudde, vilket han behövde, nu kan han kasta bort den gamla gul-fläckiga!
.
Kvällen har vi spenderat på Flamingo spa. Rekommenderar verkligen! Visserligen var det dyrt, men nog var det värt pengarna. Speciellt spa avdelningen var mysig med 6 olika bastur. Dit far vi nog igen!
Nu ska vi bara koppla av och njuta av en lugn kväll på hotellrummet, med något gott att äta och dricka samt Fångarna på fortet på tv. Imorgon fortsätter vi till Ekenäs för att hälsa på Malena, sen mot eftermiddagen kör vi hemåt igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0