Fibermöte

Blev inte så mycket klokare av fibermötet. Det var bara jag och Johnny samt 2 andra samt han som föreläste. Borde få med åtminstone 100 hushåll i byarna runtomkring för att kunna bygga ett fibernät. Det kommer nog att bli svårt att få med så många hushåll, men förr eller senare måste man vara ansluten till fiberkabel för att kunna t.ex. se på HD tv eller liknande. Nu ska vi troligen dela ut en broschyr om fibernätet till alla hushåll i området. Svårast är ju att få med alla äldre personer som inte brukar använda internet eller behöver många tv-kanaler.

Jag skulle ju helst vilja få snabbare internet genast. Tog ju 1 timme att ladda upp en tvåminuters film på youtube. Om man skulle ha 100/100 MB internet så skulle det endast ha tagit en bråkdel av den tiden. Tänk att kunna ladda ner en film på nån minut! Dessutom vill vi ju kunna se på tv via fiberkabeln och slippa kanalkort och sådant. Ip-tv skulle vara bra att ha, tänk att inte behöva ställa in alla program på bandning på digiboxen, utan alla program som sänds sparas automatiskt i upp till två veckor.

Kommer att ordnas ett nytt möte om nån vecka och då borde vi få mera folk att komma med. Så ni som läser detta och är från Vallvik/Voitby/Staversby/Miekka/Veikars/Båskas, så håll upp öronen efter mera info om detta och kom med på nästa möte. Så många som möjligt måste komma med så projektet kommer igång.

Gå in här och läs broschyren för att få veta hur du kan göra en investering för framtiden!

"Att satsa på fiberoptik är en bra investering som höjer värdet på din fastighet"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0