Smältvatten och arbetslista

Denna dag har ägnats åt att försöka få bort smältvatten från gården samt att försöka börja skriva en arbetslista. Fastän vi har satt ner rör under marken så rinner inte vattnet undan, det är väl fruset nånstans. Så nu samlas det vatten lite här och där som sedan rinner rakt genom uthuset, vilket leder till att det blir halt/lerigt där vi ska ha bilarna. Johnny har inte haft in sin bil under tak på länge eftersom det är så irriterande att dra in spån i bilen. Borde lägga grus eller nåt liknande på marken, spånet fastnar överallt och så drar man in det.


Vattnet rinner inte ner i hålet :(



Gummistövlar var det som gällde!



Sammanlagt har jag väl öst bort flera hundra liter smältvatten! Stod med spade och hink och öste, sedan gick jag en bit bort och hällde ut vattnet så det skulle få rinna bort från gården. Kändes dock lönlöst eftersom jag inte såg något slut på det hela. Fortfarande är det lika mycket (om inte mera vatten) kvar.


Mitt första försök att knåpa ihop en arbetslista. Tar nog sin tid, har ju aldrig gjort det förut, bara testat lite. Krävs nog säkert en hel del ändringar innan den är helt färdig. Men det är ju sånt här jag tycker om att göra! :)
Trackback
RSS 2.0