En dag i Seinäjoki

Kom just hem från Seinäjoki. Mässan var som alla andra mässor, men hittade intressanta golv. Den sort jag vill ha kostar ungefär 100€/kvadrat =jättedyrt, men fanns nog andra fina parkett och laminat alternativ. Men jag vill se dem på en stor yta för att kunna säga om jag vill ha golvet eller inte, därför ska vi fara till Vasklot nån dag och se till Novafloor.

Blev mat på ABC även denna gång, men tog hamburgare denna gång, dock var den så "fisin" så nu är jag hungrig igen. Den såg nog större ut på bilden! Sen var vi till en intressant inredningsbutik som de gjorde reklam om på mässan, nämligen Sapira. Rekommenderar att man besöker butiken om man är intresserad av vit och lantlig inredning!


Denna köpte jag



Sedan blev det besök till ett loppis, men det var bara Johnny som fyndade. Hong Kong måste vi också fara till, köpte bl.a. en badrumsmatta. På hemvägen var jag så trött att jag blundade hela vägen, men kunde inte sova. Känner mig faktiskt liiite piggare nu, men om jag lägger mig ner somnar jag nog direkt. Men inte konstigt, varför skulle man vara pigg då man bara sovit 2,5 timmar inatt...

Nu ska jag gå ut och snöarbeta. Ja, eller se på vad Johnny gör. Tror han håller på och kör bort snön med traktorn...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0