Butiksrunda

Har varit runt till lite olika butiker idag. Men först var jag en sväng via Linda och hälsade på Romeo (ja nog på Linda också såklart). Hunden var lika busig som vanligt :) Sedan for jag till Brändö. Tittade in i en antikbutik, men hittade inget intressant. Var sedan in till inredningsbutiken Säde. Har aldrig varit dit förr. De hade nyligen flyttat in i nya utrymmen på andra sidan gatan så butiken var ganska så stor. Fanns mycket att se på, hittade inget jag behövde. Visst fanns det en lampskärm jag skulle ha velat ha, men 50€ för en liten lampskärm är nog för mycket. Dessutom behöver jag ju två stycken.

Gjorde sedan ett besök till Kaluste Niemelä. Har länge sett att de haft så intressanta saker i fönstret, men hittade inte så mycket intressant inne i själva butiken. Sen blev det också ett besök till Möbelcentralen. Har länge tänkt fara dit, men det har aldrig blivit av. Har sett ett bord i en reklamannons som jag kanske ville ha, men efter att ha sett det på riktigt så ville jag inte ha det mera. Såg så litet ut. Men vi har ju ingen brådska med att köpa ett nytt vardagsrumsbord heller, men jag tänkte som så att man behöver ju inte köpa allt på en gång heller. Blir ju nog ganska dyrt då vi ska ha nya soffor, vardagsrumsbord, lampor, säng samt madrasser m.m. m.m.

Var också in ett varv till K-rauta och såg på laminat och parkett golv. Hittade dock inte golvet jag sett på nätet. Kanske det är beställningsvara. Sedan var jag så hungrig så det blev Mäckis på samma gång jag var och handlade till Prisma.

Nu blir det Zumbatoning och Bodystep!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0