Auktioner och fynd

Imorgon blir det jobb 8-16. Sen hem en vända och sen på auktion till Malax. Ska bli intressant, som vanligt.

Skulle kunna gå på auktioner varje dag, så roligt är det. Huvudsaken är inte att man måste ropa in något eller göra något fynd, det är själva känslan, stämningen som lockar. Alltid finns det en spänning i luften. Känslan är ju nog obeskrivlig då man just har gett ett bud, då väntar man bara på att auktionsförättaren ska klubba av, sen då han äntligen slår klubban i bordet och man har vunnit budgivningen, ja den känslan är svår att förklara. Lycka kanske eller glädje över att man har vunnit över alla andra budgivare.


Skänken är ett av mina auktionsfynd. Fyndade den i Böle för några år sedan. Tror jag betalade 35€ för den så det var inte så farligt dyrt.


2 euro fick jag betala för den här fullt fungerande med dock omoderna spisen. Passar hur bra som helst i föjset.

Budgivningen som jag minns bäst var nog då jag ropade in en gammal vagga. Det var endast jag och en antikhandlare som bjöd. Då jag till sist vann budgivningen kände jag nog mig så nöjd. Tänkte "ha ha, jag fick den, nu kan du inte sälja den vidare för dubba priset!" Desto fler auktioner man går på samt om man följer med priserna lite på nätet, är det lätt att följa med och bedömma om det blir dyrt eller billigt.


Vaggan. Just nu fungerar den som sovplats för kissona inne i huset. Problemet är bara det att de inte vill ligga i den! :)

Ser framemot morgondagens samt lördagens auktioner! :) Kanske man gör något fynd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0