Spontan utfärd

Gunvi ringde imorse och frågade om vi ville komma med ut och köra, det ville vi, men vi tog egen bil ifall vi ville fortsätta vidare sedan. Vi for allihopa till Hästöskatan i Kronoby på mat. Var nog den bästa maten jag ätit på länge. Ett riktigt midsommarbord. Mycket bättre än stående bord på Sveriges båten.


Resturangen vid Hästöskatan


Sedan fortsatte vi två vidare till Ylivieska och Kärkkäinen för lite shopping. Hittade bl.a. ett par gardiner, eller rättare sagt 3 st, men de orkar jag inte fota nu så visar dem imorgon. Synd bara att de inte hade fler för då skulle jag ha köpt några till.


Kärkkäinen

Efter shoppingen for vi vidare till Kalajoki och SaniFani för att simma lite. Där var det lite folk så det var riktigt skönt att få simma utan att behöva trängas i bassängen. :) Den gemensamma turkiska bastun var inte den bästa, högt ljud och lite ånga, men förövrigt var nog själva stället ganska bra. Tror det var fjärde gången vi var dit, men glömmer för varje gång hur det ser ut där då man blandar med alla olika bad vi varit till.


Kalajoki

Har varit en mycket bra helg och bra dag. Tycker om lite spontana utflykter, är så sällan de blir av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0