Natt-underhållning

Var är solen? Trodde det skulle vara fint väder idag, men den hinner väl komma fram ännu. Tänkte fara till gymmet på Rpv och Body snart. Blir att köra fram o tillbaka då jag ska till jobbet till 16 sedan, men vill fara på jumppan kl.11 så då blir det så.

Vaknade inatt av "dunk dunk dunk" musik alltså. Trodde först det var hjärtat som slog , men sen hörde jag att ljudet kom utifrån. Inte kom det från vår gård iallafall. Var med stor sannolikhet grannarna två hus längre bort som spelade musik i bilen. Nog får de göra det nog, men 2.30 en torsdags natt tyckte jag var lite opassande, och på så hård volym dessutom. Låg säkert 1 timme och lyssnade på det eviga dunkandet, men till sist somnade jag väl. Johnny hörde som vanligt ingenting :) Nog kan jag tycka om att spela musik på hög volym ute, men efter midnatt tycker jag nog man kunde sänka volymen lite.


Kommentarer
Postat av: catie

de va int vi :P hehe, vet nog vilka grannar du menar. Bra, jag sov också som en stock, har inte hört nånting.

2011-06-17 @ 12:02:32
URL: http://caaatie.blogspot.com/
Postat av: Caroline

Nä nå int tänkt ja he va ni heller :) Var bara så störande då jag en gång hadd börja hör på he så kuna jag int koncentrera mig på att sova. Tyckt no he va lite konstig tid att bass å på för hela byn. Vi har ju nog ganska tjocka väggar i föjse, men ligger rakt under en ventil så he var säkert därför he hördes så bra.

2011-06-17 @ 14:22:58
Postat av: catie

jo, usch, vi har nog hört dem ibland vi å! men di lär ha vari ännu värr förr.. så liiti betär har e väl vari :)

2011-06-20 @ 18:32:18
URL: http://caaatie.blogspot.com/
Postat av: Caroline

Jå, nå he e ju bra om di ha skärpt sig nå lite! :)

2011-06-21 @ 09:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0