Brandalarm och bombattentat

Kom just hem från jobbet, är TRÖTT efter en händelserik kväll. Kl.22 for nämligen brandalarmet igång på jobbet. Det visade brand, men vi hittade ingen brand. Två brandbilar kom dit med blinkande ljus, men de hittade inte heller nån brand, oklart vad som ulöst alarmet, något fel nånstans troligen. Dessutom fick de inte kvitterat så att allt var normalt i brandskåpet utan det lämnade att lysa BRAND där. Ingen aning hur länge det ska lysa så. Finskspråkiga var de flesta av männen om då jag frågade brandchefen eller vad han nu var, om vad vi ska göra om alarmet kommer på igen så skrattade han bara, förstod säkert inte vad jag frågade. Som tur så kom inte alarmet på mera inatt så vi fick sova ostört.

Hemskt det som har hänt i Norge också. Gick in på aftonbladet sent igår kväll och läste om terrorattack i Oslo samt om vansinnesskjutning på ett läger en bit från Oslo. Just nu har åtminstone 80 bekräftats döda på lägret och 7 i bombattentatet. Usch vad hemskt! Snart kan man inte gå trygg någonstans!

Nej nog om eländigheter! Vi ska ju på auktion till Vörå idag. :) Hoppas på en trevlig auktionsdag och tänker utrusta mig med en smörgås och en pall att sitta på. Ja och lite pengar kan ju alltid vara bra att ha med om man skulle råka hitta något man vill ha :).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0