Auktion på Bergö

Blev en heldags utfärd idag igen. Först for vi och såg till auktionen i Österhankmo, men hittade inget av intresse. Fortsatte därför till Bergö där de också hade auktion.




Där fanns det lite alltmöjligt. Skulle ha velat ha ett hörnskåp, men betalar inte vad som helst för att få ett sånt. Hittar nog billigare. Är ju inte i akut behov av ett sånt heller. Köpte faktiskt ingenting på auktionen fast vi var där till slutet. Mamma och pappa var dit en sväng också, mamma köpte två gamla strykjärn. Mia o Tomi köpte en stol samt ett fint drängskåp, blev nog ganska så avundsjuk på skåpet, men skulle inte heller ha betalat så mycket för någonting jag egentligen inte behöver. Ibland är man lite ekonomisk! :) Fanns egentligen ingenting där som jag direkt sa att "det där ska jag ha", så då behöver man ju inte köpa nåt heller om man inte hittar nåt.




Det här skåpet köpte Mia o Tomi. Såååå fint!

Auktionen avslutades 14.30, sen for vi till Mölle och åt. Där fick vi vänta jättelänge på maten. Eller iallfall Tomi fick vänta över 1 timme!! De hade glömt bort hans beställning! Som kompensation fick vi alla fyra bollaglass gratis, så det var ju ganska bra.


Väntar på MAT! Blåste hårt så det blev nästan kallt!

Efter lite mat i magen for Johnny och jag vidare till Påskmark för att hälsa på Johnnys släktingar.




Nu är vi hemma och ska ha en lugn hemmakväll. Blir jobb för mej imorgon bitti, jobbar 8-16. Sen får vi se hurudant väder det är, om vi far till Lillö eller om vi sätter ut båten här i älven.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0