Auktion i Vörå

Är nu hemkommen från auktionen. Var nog en intressant auktion, var inte så onödigt mycket folk, blev relativt låga priser. Fast lägre priser skulle det ju ha blivit om samlarna inte varit där. Var inte där till slutet men vi for då de bara hade skräp kvar att sälja. Blev mat på ABC i Oravais efteråt.



Blev en tvättkommod för 55€. Den ska vara i lilla wc:n på vinden, ska bara lägga på en lavoar och dra lite rör och lägga dit en kran så är det klart.


Ett loft i miniatyr för 10 €. Skulle egentligen vilja ha ett sånt här i verklig storlek, men får väl nöja mig med ett i miniatyr. Med på köpet kom också en låda skräp som innehöll massa porslinsfigurer och nån liten leksak. Gav bort lådan åt ett par små pojkar som kom och frågade om de skulle ha fått köpa en liten bil som också kom med på köpet, men bilen ville Johnny inte sälja. Pojkarna blev glada och jag blev glad att jag slapp bära hem skräpet.


Dagens bästa köp. En fyndlåda med en massa arabia fat plus lite annat för endast 12€!! Var bara blomfatet längst nere till höger som hade en spricka men resten var i perfekt skick! :)


En låda böcker (19st) för ynka 1€! Samt två ljusstakar som kom med vid loftköpet.

Nu blir det att byta kläder och fara till Anne på lite kalas. Hon fyller nämligen imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0