Vaccinationen avklarad! :)

Vaccinationen gick snabbt, men vägen dit var LÅNG! Whiskas mjauade i princip hela vägen. Då vi kom till Vallvik spydde hon och då vi kom till Kvevlax sket hon. Suck! Molly låg lugnt och stilla i sin bur och sa ingenting! Väl framme vid veterinären så ville jag ta bort tidningspappret ur Whiskas bur, då föll ju nån kakkaklönt på golvet så jag fick börja plocka upp dem! Själva vaccinationen gick ju bara på nån sekund och priset blev totalt 66,85€, hade tänkt att det skulle kosta mera, men nog var det tillräckligt dyrt för några minuters besök. Själva medicinen kostade bara nåt på 6€ per katt.

Hemresan gick betydligt bättre. Whiskas mjauade visserligen, men buren var helt ren då vi kom hem! Jippie! :) Molly var på pissnödig så hon hann knappt ut ur bilen innan hon hittade ett lämpligt ställe att göra sina behov på. Inte undra på det då hon inte hann gå på wc före vi for, jag ryckte ju bara tag i henne och la henne i buren då vi skulle fara.

Usch, har huvudvärk. Kommer från nacken och axlarna. Borde stretcha. Var inte bra jumppa idag för mina axlar och nacke. Och förstås har jag ju inte hunnit äta nåt ordentligt idag ännu, så inte undra på jag har huvudvärk. Tänker snart börja laga spagetti och köttfärssås lagom tills Johnny kommer hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0