Ledig dag

Jaha, vad ska man göra idag då? Känns som man inte kan göra så mycket här hemma då köksgubbarna är här. Väntar på att de ska fara på mat snart så jag kan gå in och se hur det ser ut. Har ingen lust att prata finska idag samt rädd de ska fråga nåt som jag inte kan svara på. Så de får sköta sitt och jag sköter mitt. Slirar sönder gården gör de också. Istället för att svänga bilen då de kommer upp på gården så tynger de på gasen så bilen slirar runt av sig själv. Inte så bra om det skulle råka vara en katt ivägen.

Nu kom Johnny dessutom på att diskbänksplåten är fel väg mot vad vi hade tänkt. Men det är inget att göra åt saken nu då alla rör är dragna för länge sedan så det går inte att vända på den. Lite tokigt är det nog då torkskåpet är en bit bort från diskbänken, men det är ju inget stort torkskåp heller så blir väl inte att man använder det så mycket. Väntar SÅ tills jag får börja använda diskmaskinen och slipper diska för hand. Att diska för hand är nog en av de värsta hushållssysslorna.

Oroar mig för hur köket kommer att se ut då gubbarna har färdigt. Jag visste ju att alla delar säkerligen INTE skulle vara med, det skulle ju ha varit en överaskning om de varit det. Men det blir väl nog bra till slut. Men det är ju bara det då man vill att allt ska vara perfekt. Man har ju en bild i huvudet hur det ska se ut, sedan om det inte blir som man tänkt blir man sur. Funderar över hur de ska göra med vitrinskåpet. Det får väl vara så där nu en tid. Måste väl kontakta Puustelli för montörerna har ju inget med själva leveransen att göra. Tar väl nåt år innan glasskivorna kommer på plats! Nå nej, hoppas det går lite snabbare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0