Åbo resan

På lördag morgon for vi alltså iväg till Åbo. På vägen ner var vi in via två loppisar (som vi alltid brukar fara via då vi kör ner till Åbo). I Raisio for vi in en sväng via Ikea, som vanligt gick det snabbt att gå igenom, köpte bara några ljus och krokar, ja och såklart blev det varsin glass också.

For och checkade in på hotellet, Radisson SAS Blue Marina. Sen bestämde vi oss för att fara till Nådendal Spa och simma, var andra gången vi var dit. Var lika lyxigt som förra gången, men priset var väl tilltaget, 23€, men då var det förstås lördag kväll också.


Utanför Nådendal Spa.

Senare på kvällen blev det mat och varsin drink på Amarillo. Blev samtidigt en passlig kvällspromenad då resturangen låg några kvarter från hotellet.Efter Amarillo blev det också en sväng via hotellbaren där de hade bra musik att lyssna på.

På söndag morgon efter en mycket god hotellfrukost var vi till tre loppisar, fyndade nog lite smått och gott, men bilder på det kommer upp senare :). 

Sen blev det ett besök till Julmarknaden på Stortorget i snöblandat regn. 


 På marknaden åt vi lite korv och köpte bl.a. rostade mandlar och så fick vi ju se den riktiga julbocken också :).

Vi avslutade vår resa med att fara och simma till Caribia Spa, var också vårt andra besök hit. Blev en bra avslutning på resan.

Kunde nog ha stannat några nätter till i Åbo, besökt lite fler loppisar och kanske gått i nån butik, men det får bli en ánnan gång :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0