Första December och julklappsfunderingar

Tänk att det är första December idag. Då man ser ut genom fönstret kan man inte tro det. Är bara 3 veckor kvar till jul, oj oj, hur ska man hinna med allt. Fast egentligen är det ju inte så mycket man behöver hinna med, mest stress är det ju nog över julklapparna. Önskar att jag inte får så många små julklappar i år, hellre då färre julklappar men lite dyrare. Borde nog skriva en önskelista till tomten, men då jag inte vet vad jag vill ha heller före jag står i butiken och ser något jag vill ha.

Gick igenom och städade ur några lådor och skåp igår, kastade bort en hel plastpåse full av krämer och dylikt. Så några krämer, shampo och liknande saker vill jag helst inte ha till julklapp, har skåpen fyllda med oöppnade tuber redan! (Hoppas tomten läser det här nu då) :)


Fjolårets julklappar

Då jag riktigt tänker efter vad jag vill ha så är det nog presentkort, nästan till vad som helst. Ger själv ofta bort presentkort, men får aldrig något själv. Visst kan man tycka att det är tråkigt med presentkort, men jag tycker det är en bra idé, då får man ju köpa något man faktiskt vill ha/behöver och slipper få något som man kanske hade från förut.

Skulle vara trevligt att få presentkort på någon resa eller kortare hotellweekend, någon form av massage eller behandling på spa skulle också vara skönt eller ett presentkort till någon inreningsbutik, ja listan kan väl nog göras lång. Och den som känner mig vet att jag samlar på gamla saker typ porslin och sådant, så det är bara att fara till loppis om man vill hitta den perfekta julklappen. :) Skulle kunna skriva en ännu längre lista på va jag inte vill ha, men det får bli en annan gång. :)

Jo föresten, har ju ännu inte köpt den där lampan på Prisma som jag gått och dreglat efter nu i flera år, den får man också köpa till mig! :)

Nog talat om julklappar nu. Borde väl göra något vettigt innan jobbet kallar...som att se på tv en stund. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0