Borta bra men hemma bäst!

Kom hem för en stund sedan, är nog skönt att vara hemma. Molly sa också att hon har haft ledsamt då vi har varit borta :)

Båten kom nästan 1 timme försent till Åbo imorse för det var tydligen nån som hade dött i en cell på båten (hörde vi på radio på vägen hem). Tycker dock att de väckte oss onödigt tidigt med tanke på att båten kom iland närmare 8.30 och klockan var 6.10 då det knackade på vår hyttdörr. Dessutom skulle vi ju inte äta frukost på båten så blev lite lång väntan på att få gå av. Hann vara via Ikea på vägen hem också, men köpte inte så mycket där, tog ca 20 minuter att gå igenom butiken.

Ska lägga upp bilder från resan nån dag, men inte idag. Kanske imorgon, får se när jag hinner. Snart ska vi nämligen fara på Williams 5-års kalas och så blir det säkert auktionsbesök både lördag och söndag.


Vid Bergs slussar fick man jättestora glassar, sist vi var dit sa vi att nästa gång tar vi inte den större sorten, men det hade vi ju glömt bort tills iår, så fick slänga bort nästan hälften. Men god var den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0