Irriterad men hoppas det blir en bra dag

Var en lugn kväll och natt på jobbet, blir väl desto mera att göra ikväll då. Så gick nog bra att vara på jobbet om det inte skulle ha varit så att jag MISSADE ISLOSSNINGEN!! Som jag sa, jag kommer 100% säkert att jobba då det händer! Tror inte jag nångång (vad jag kan komma på) har sett då isen går, bara då den packas ihop. Nå ja, det kommer ju nya år...men det stör nog ganska mycket att jag missade det!

Är bara irriterad på allt idag verkar det som. En annan sak som jag går och funderar över är hur de har tänkt att jag ska kunna byta SIM kort på min telefon på måndag 11.40 (då min nya anslutning börjar gälla), då jag inte fått något nytt SIM kort ännu! Måste väl söka igenom all reklam som vi fått och se om det mot förmodan skulle ligga en lapp från posten där, men det tror jag inte. De skulle ju skicka kortet till posten så måste väl fara dit direkt de öppnar på måndag och fråga om det kommit in nåt kort. Annars måste jag ju ringa till Saunalahti och fråga vad det är fråga om. Vill ju nog kunna ringa med min telefon!

En annan sak som jag stör mig på är att jag kommer att ha semester från 25.7 och Johnny från 4.7. Förstår inte varför han överhuvudtaget frågade när jag ska ha semester då han ändå inte tar på samma gång. Får nu bara hoppas att jag faktiskt får semester från 25.7, så de inte skjuter fram den med nån vecka för då skiter sig allt, och det skulle jag inte gå med på. Visserligen kommer vi ju förhoppnigsvis att ha nån vecka semester tillsammans, så värre kunde det ju vara. Jag har bestämt att vi ska fara på resa till Sverige 1 vecka i sommar, så hoppas nu att vi kan göra den resan nu då. Nå nu ska jag inte bekymra mig över det här, är länge till semestern ännu (tyvärr). Ska nog bli skönt att få komma bort lite igen då vi om en månad far till Stockholm, det är viktigt att koppla av och förnya krafterna ibland (vilket verkligen behövs nu känns det som).

Känns skönt nu då jag fått skriva av mig lite. Är förhoppningsvis inte så negativ som jag låter, men måste få skriva av mig.

Idag ska vi dock göra lite roliga saker. Först blir det att fara på mässa till Botniahallen och sedan på utställning till Vuxeninstitutet. Säkert blir det nån god mat någonstans också om jag får bestämma :)


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Ja eller hur surt. Islossning är coolt. Själv drabbades jag av det betydligt mindre trivsamma foglossning för inte så länge sen.

2011-04-18 @ 14:09:44
URL: http://hotell-tranemo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0