Ledig dag :)

Var sååå skönt att få sova ordentligt inatt. Har inte vaknat en enda gång förutom då Johnny for till jobbet. Vaknade med att ryck 9.30 med dreglet rinnandes nerför ena mungipan så hade tydligen sovit djupt! :)

Känner nog mig bättre idag, fast jag far nog inte på nån jumppa idag. Funderar på om jag ska ta och gå en sväng på stan istället. Tycker jag alltid har nån tid att passa då jag är i stan så idag skulle jag ju hinna. Vill ha nå nya byxor, men de finns väl inte i stan. Alltid samma bekymmer med att hitta nya jeans. Har i princip bara 1 par jeans som jag tycker om, de börjar snart vara så nötta att det är hål mellan benen på dem. Sedan har jag ett par jeansleggins som jag tycker mycket om, skulle vilja hitta ett par liknande fast mörkare. Alla andra byxor jag har så är antingen för långa (jag har inte tänkt sy upp dem), har hål eller är för stora. Tänk om man skulle börja använda strumpbyxor och kjol varje dag så slapp man byx bekymmer...

Vattnet var borta ca.4 timmar igår kväll! Så nu la jag igång tvättmaskinen. Måste väl vänta ut den innan jag kan fara någonstans...tycker inte om att vänta på tvättmaskinen (oftast gör jag inte det heller, fast man borde).

Förresten, Johnny fick ett trevligt brev på posten igår, en anmärkning om att han kört för fort. Han antog nog att det skulle komma ett sånt brev för han tyckte det blixtrade till vid stormossen kameran en dag. Det var den dagen vi första gången var utan vatten så han hade just slutat tala i telefon då det blixtrade till. 86 hade han kört, tydligen ville de inte ge några böter, men tur var ju det :)
Trackback
RSS 2.0