Lasange

Lagar lasange, eller lasangette, länge sedan sist. Fast jag kör nog på den enklare varianten med förpackning där alla ingredienser ingår. Har nog aldrig lagat tomatsås (eller vad för slags sås som man nu brukar laga) till lasange. Får hoppas det blir ätbart. Oftast blir det väl nog det.

Har varit o handlat, blev en snabbis till Kvevlax för mamma o pappa skulle komma hit så hann ej fara till Prisma. Fick faktiskt DISKAT före de kom också. Bra var det, för det hade börja lukta så äckligt ur diskhon. Så nu behöver man inte bära in vatten på nån dag, det är också något positivt.

Mamma tyckte att golvet som vi troligen ska lägga på nedrevåningen blir för mörkt o att allt damm syns! Ja, säkert syns väl allt damm, men jag tror inte det skulle vara bättre om vi lade VITT golv på nedrevåningen, då skulle först all skit synas. Så det blir nog nån mörkare variant av ek parkett på nedrevåningen, men riktigt vilken vet vi inte ännu. Sedan skulle jag vilja ha vitt golv i nåt rum, men får se hur det blir. Blir troligen inte parkett på övrevåningen utan nån typ av matta som ser ut som trägolv...men det är ett senare problem. Får koncentrera oss på att laga nedrevåningen färdig nu så man får flytta in nån gång!
Trackback
RSS 2.0