Ingen julfestklänning

Har varit till stan idag. Men först var jag till gymmet. Var ju inte till gymmet nå förra veckan så tyckte det var dags. Var på Ladybody och Korsetti, var helt ok, men fick huvudvärk direkt jag kom dit. Fick ta en burana efter jumppan för att orka fara till stan. Tror huvudvärken kom från nacken.

Försökte hitta en julfestklänning i stan, men lyckades ej! :/ Var till Gina Tricot, HM och Vero Moda. Hittade ett par jeans leggins från Gina, de var så bekväma så jag måste köpa dem. Var lite ljusare än vad jag brukar ha, men vita var de inte. Bekväma att ha på jobbet eller när som helst. Hade ännu tänkt gå till nån butik, men parkeringstiden gick ut och mitt tålamod tog slut så for till loppis istället. Ingen lycka där heller, hittade ingenting att köpa, fast det var väl bara bra. Fast fick nog intala mig flera gånger på loppis att jag inte behöver den där saken, och det gjorde jag inte heller då jag gick ut tomhänt. :)

Nu måste jag börja laga mig klar. Ska till Västervik bystuga på filmkväll. De visar en film om byn som är filmad på 70-talet, ska bli intressant!

Trackback
RSS 2.0