-21,5 grader ute!!

Usch vad kallt det är ute! Vad jag minns har det aldrig varit så här kallt i November. Hoppas inte det stämmer att det ska bli den kallaste vintern på länge. Fast då det är så kallt så kommer det väl inte lika mycket snö? Ja då får det nog hellre vara kallt. Vill inte ha mycket snö, lagom är bäst!

Ska ta det lugnt en stund nu efter nattjobbet. Ska till tandläkaren 12.30. Får se om jag orkar fara till gymmet, känns inte så motiverande då det är så kallt ute, dessutom brukar jag inte föna håret (torkar ut det). Det är nog ingen bra ide att gå ut med vått hår idag! Men den största orsaken till att jag tvekar att fara till gymmet är att jag har så sjukt i i ena sidan runt skulderbladet, axeln, armhålan o ner vid revbenet. Brukar ha sjukt där då o då (vet ej varför), men just nu är det jättesjukt, måste smörja med kylgel.

Vi måste säkert ta min bil till Stockholm i helgen eftersom Johnnys bil är på verkstan, och det skulle ta 1-2 veckor att reparera den. Var nåt med nån ventil i motorn? Bilen har ju slukat enorma mängder olja hur länge som helst, men de har inte hittat nåt fel, men igår hade motorlampan börjat lysa, så då var det bara att föra bilen till verkstan. Hoppas inte det är nån skillnad vilken bil man tar då jag har skrivit Johnnys registernummer då jag bokat bilen på båten. Vet egentligen inte varför man måste skriva in registernummer då man bokar bilen? Ja nå om nån skulle fråga så är det ju bara att säga som det är.
Trackback
RSS 2.0