Varit på REA

Då vi var påväg till stan lite över 12 idag så kom jag på att jag hade ju tid till tandhygienisten kl.12.30, så då var det bara för Johnny att svänga om och föra dit mej. Han fick fara o jobba lite sålänge, fast han tagit ut en semesterdag :) Sen var vi och köpte lås samt dörrhantag till ytterdörren och terassdörren (kan ju behövas). Blev tillräckligt dyrt. Var sedan till K-rauta och beställde badrumsmöblemanget, äntligen!

14.30 kom vi oss äntligen till stan. Var in till Puustelli och frågade efter måtten på köksbänkarna, så vi kan beställa bänkskivorna (antagligen blir det från Puukeskus). På Ikea hade de inte tillräckligt långa skivor och vi vill inte skarva. Sedan gick vi i lite butiker, köpte en vit långärmad tröja från Gina Triot för nåt på 7€. Var också och åt smaskig mat till Amarillo, blev det vanliga.

Johnny fyndade skor samt 2 skjortor. Jag sökte efter en tjock tröja, med hög hals. Hittade en vit på Anttila, men jag betalar inte 60€ för en tröja! Var hittar jag en svart tjock tröja (ej lång modell)??? Inte i hela stan vad jag kunde se! Tycker de bara har tunna slattriga trasor nuförtiden, inga riktiga tröjor! Blev nästan irriterad då jag inte hittade nån. Men är ju ledig fram till nyårsafton så kanske jag tar en sväng till stan nån dag och söker vidare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0