Stressig dag igen och -20 grader ute

Så var ÄNTLIGEN helgens arbetspass över. Fredagen var lugnet före stormen. Är helt slut nu efter 2 stressiga dar. Mina nerver är helt slut. Tål inte nå extra ljud, så just nu är det skönt att vara ensam hemma för tillfället. Orkade inte fara i bastun till Johnnys. Ville ta det lugnt o vara lite för mig själv, vilket jag behöver nu! Nog tur att man inte har barn som tjatar på en, katterna brukar vara ganska lugna o inte tjata så mycket ;) För nu vill jag ha TYSTNAD!

Var o tankade samt o köpte frimärken innan jag kom hem. De hade inga kuvert i passlig storlek vid Sale i Kvevlax, så måste fara nån annanstans imorgon och köpa det. Direkt jag kom hem började jag städa ut kissonas "kakkalåda", tvättade ur den o bytte sand. Har inte blivit gjort på vem vet när så det behövdes verkligen. Nu har jag också diskat, vilket också behövdes samt fört ut roskis som säkert ingen har tömt på 1 vecka (inte jag iaf, o knappast nån annan heller).

Usch känner mig stressad nu o upp i varv, går nästan på högvarv. Finns så mycket jag borde göra, men kroppen säger att jag bara borde ta det lugnt. Men det är inte så lätt i den här oredan. Julkorten ska skrivas, julklapparna lagas, tidningar föras ut, sängen bäddas (fast det skiter jag i för det är snart läggdags igen), kläder ska tvättas, osv, osv...

Nu har vi äntligen en traktor här på gården. Hoppas bara att den startar då man behöver den. Inte för att jag har tänkt köra den, men iallafall.


2 gulliga kissor :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0