Ledig idag

Skönt att vara ledig. Skulle kunna vara ledig hela tiden. Man kan ju alltid spela Sims om man får långtråkigt. Tror inte jag ska fara nånstans idag, tror inte det var nåt jag skulle göra idag. Tänkte först om jag skulle ha farit på Zumba, men jag vaknade 10.30 så då behövde jag ju inte stressa dit till 11, skulle ändå inte ha hunnit. Har ännu en besvärlig hosta och det tynger i bröstet, så det är väl nog lika bra att jag inte överanstränger mig. Har ju nåt att skylla på då jag inte orkar fara till gymmet. Fast egentligen skulle jag nog vilja fara, men då de har fel jumppa på fel tider. Ibland ångrar jag att jag bytte från ladyline i stan till stenhaga, de hade mycket mer utbud av ledda timmar i stan, men så var det ju det att det finns ingen gratis parkering i stan, iaf inte utanför dörren (jag brukar ju alltid komma dit i sista minuten).

Ja, om man skulle ta och spela lite sims nu då...senare borde jag kanske nog lägga igång en tvättmaskin...men det är så långt att gå över gården ;)


Vill ha en riktig trappa upp till andra våningen snart! Är rädd varenda gång jag ska gå nerför stegen :/ Fast det tar väl nog till sommaren innan vi lägger dit en riktig trappa.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0