40-års kalas 🥂

Helgen före min födelsedag blev det kalas. Det hade varit perfekt sommarväder dagarna före, men den här dagen var det lite svalare. Som tur höll det upp, och de som ville kunde sitta ute och dricka kaffe 🌸. 



Sammanlagt blev vi 25 personer. Tack till alla som ville komma och fira mig och tack för alla presenter 🥂🩷.




Maj månad kom och gick

Vart tog maj vägen? Nu är sommaren och juni här 🌸. Någon vår hade vi egentligen inte. Det var vinter och så blev det sommar. 

4.5 firade vi min äldsta syster som fyllde jämna år redan i april. Blev bjudna på god mat på Bernys.


Jag jobbade flera helger i början på maj. Wilma hjälpte faffa med veden och sprang Bocks run.



Hon har också hjälpt pappa att barka några alar som ska bli en gungställning 🥰.


På kristihimmelsfärdsdagen ordnades det motionsdag för barn i Botniahallen. Wilma provade på olika grenar, pysslade och hoppade hoppborg.


11.5 blev det loppisbesök till Botniahallen tillsammans med två damer från jobbet. Bra med frisk luft, kaffe och några loppisfynd 😊.


Samma dag hade vi så här mycket snö kvar på gården. 


15.5 kan man säga att sommaren började. Då kunde man sitta ute och äta, solstolen, utemöblerna och paviljongen kom fram ☀️. Wilma åt kvällsmål utomhus. 


Wilma har haft avslutning och vårfest från dagis. I höst börjar hon förskolan 🥰.


17.5 for Wilma och jag efter mommo och så åkte vi till Lillö.


Jag jobbade natt en helg. Hann dock till Lillö ändå där emellan. Jag kan ju inte slappna av och sova på dagarna, 4-5 timmar brukar det bli. Planterade penséer och körde dit flera släp med ved.


20.5 blev det vandring efter Petsmo vandringsled. Har tänkt gå den sedan den öppnade, men det har inte blivit av före nu. Det var jag och två arbetskompisar (samt en hund), som gick den norra rutten på 7,5 km. Ungefär 2h 20min tog det och vi sprang inte precis. Perfekt väder, var inte för varmt och inga myggor. Det gör vi om!








Har haft loppisbord på Combo nu i några veckor. Ska ha det till början av nästa vecka. Det har inte gått lika bra som i februari, men det var väntat. Vet att det egentligen inte är någon bra tid att ha bord kring skolavslutningen, men en bra slant till semesterkassan blir det nog 👍.


Näst sista veckan i maj var jag stressad. Var mycket att fixa inför mitt kalas, samtidigt som jag jobbade. Glömsk var jag, och det sitter delvis i ännu, men bättre har det blivit. Kan känna att jag behöver få ha tystnad. Vissa dagar är det frågor och svar nästan dygnet runt och till sist vet jag knappt vad jag heter 🤪. Det är också den här tiden på året då jag skulle vilja ha en perfekt trädgård, inga ogräs i gruset eller i blombänken. Försöker blunda ibland. Vet att det säkert är "släktfel". Men jag har åtminstone inte gått runt med kökssaxen och klippt gräset 😅. 


Wilma var duktig och tog sitt andra sim märke i Folkhälsans simskola i Smedsby. Någon sommar simskola blir det inte, vi har fullt upp med annat och vill inte ha fler tider att passa.


Det ordnades marknad i Smedsby. Vädret hade varit fint flera dagar, men förstås måste det regna just den eftermiddagen och kvällen. Wilma sprang Miniloppet.


Sedan följde en kalas helg, men mera om den i följande inlägg 😊.





RSS 2.0