Julafton 2023

Årets julafton började med sovmorgon till 9. Var skönt att ta igen lite sömn. Till lunch blev det så exklusivt som risgrynsgröt på burk 😅. Enklast så. 


Jag fick vara ledig hela dagen, skönt. Efter lunchen for Wilma med fammo och faffa på julbön till Smedsby. Jag åkte via butiken och sen med ljus till gravarna. Johnny gick i julbastu.
Hann dock bara till första gravgården innan julbönen var färdig, så Wilma fick komma med mig och till resterande gravar. Men det blev nog mest jag som gick runt, Wilma tyckte det var bättre att stanna kvar i bilen.



På vissa ställen var det snö upp till knäna, och ingen annan hade gått där. Blev sådär lagom våt i strumporna efteråt 🙈. Sedan blev jag utan telefon att fota med då någon ville spela på den 😅.


Kl.15 hämtade vi mamma från min syster i Smedsby, åkte via Kvevlax gravgård och sedan hem till oss. Malax gravgård hann vi inte med denna dag.




Såklart blev det Kalle Anka på tv. Jag lyssnade mest, hade fullt upp med dukningen. Johnny fixade maten. Det blev mycket gott. Senare kom Wilmas fammo och faffa samt Tommy på mat. 




Det blev en lång väntan på jultomten. Klockan var 19.30 då han kom. Det var den vanliga tomten, den riktiga alltså 😉.


Det blev många paket och tydligen hade alla varit snälla även i år. 



Det tog länge innan alla paket var öppnade. Wilma fick allt som hon önskat, plus mycket mera 😅🙈.

Det blev en riktigt bra julafton 🎄.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0