Påsken 2024

Bättre sent än aldrig. Så här såg vår påsk ut 🐥.


Jag jobbade natt torsdag till lördag. Påskpyntet hade kommit fram på jobbet också.


På lördagen var jag sådär lagom pigg då det blev dags att gå påskhäxa. I år blev det dock först efter lunchen som vi gick iväg till alla grannar.



Sen tog vi bilen och åkte via Orisor, Målarbackan och Veikars. Det blev ännu mera godis för Wilma 🙈. Sen for jag och Wilma via mitt jobb och sen till Västervik. Det var meningen att mamma skulle komma med till oss, men hon orkade tyvärr inte.


På kvällen kom Gunvi och Jussi och Tommy hit på mat. Sedan åkte/cyklade vi till påskbrasan. 




Det var varmt och skönt vid brasan. Annars var det kyligt. Var gott med en värmande korv också. Sedan blev det lotteri. Vi vann alla något, eller egentligen inte Wilma, men hon fick fammos vinst 😊.


Följande dag blev det mat i Härmä. 


Då vi kom hem hade Wilma lite feber, men ingen förkylning. Nästa morgon var hon feberfri så tänkte att det bara var något tillfälligt. Wilmas kompisar hälsade på den eftermiddagen. Länge sedan sist! Då kvällen kom hade hon feber igen, men ännu ingen snuva, så blev för mig att vara hemma med Wilma tisdagen efter påsk.

Fastän påsken slutade lite tråkigt, så blev den överlag nog ändå bra. Vi gjorde allt som vi tänkt göra och påskharen kom ju med många påskägg 🐰.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0