Första helgen i september 🍄

Det blev Ă„ter igen en helg pĂ„ Lillö. Nu mĂ€rkte man att det blivit allt mörkare om kvĂ€llarna. Bra med batteridrivna lampor och ljus👍.


PĂ„ lördag morgon bar det av till Sundom pĂ„ loppisrace. Det fĂ„r man ju inte missa. Morgonen var ganska grĂ„, men sedan kom solen fram och det blev en varm dag ☀.



Vi fyndade nog en hel del, mest hittade Wilma och Johnny 🙂. Sedan var det hög tid för mat sĂ„ dĂ„ Ă„kte vi till Thai House, första gĂ„ngen för mig. StĂ€llet fick nog godkĂ€nt, men nog finns det Ă€nnu bĂ€ttre matstĂ€llen. EfterĂ„t Ă„kte vi till Lillö igen.


Blev avkoppling i solstolen. Sedan en skogspromenad. Hittade inga kantareller denna gĂ„ng, bara en massa andra svampar 🍄.





DĂ„ jag gick tillbaka efter vĂ€gen frĂ„n skogen fick jag syn pĂ„ tvĂ„ rĂ„djur i skogen, tyvĂ€rr var de för lĂ„ngt borta för ett bra foto. 
Fick se en fin solnedgÄng innan det blev bastu. Sedan invigde vi ett loppisfynd, spelet "Tjuv och polis".




PĂ„ söndagen var det ocksĂ„ fint vĂ€der. Fammo och faffa kom ut pĂ„ mat. Blev lite spel ocksĂ„. Mot kvĂ€llen Ă„kte vi dĂ€rifrĂ„n och vidare till VĂ€stervik för att hĂ€lsa pĂ„ Wilmas mommo. 


En skön ledig helg blev det 🌾. Med ovĂ€ntat varmt vĂ€der ☀.


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0