Megaloppis och studsmattan ute

Förra lördagen var det loppis dags igen. Klockan 10 stod vi utanför Botniahallen tillsammans med resten av Österbottens befolkning. Ja för så kändes det. Har aldrig sett så lång kö. Det ordnades Megaloppis som många år förut. Kön gick som tur snabbt framåt, så det tog inte länge innan vi var inne och kunde börja fynda. Wilma såg direkt hoppborgen, men vips hade hon glömt vad jag sa före vi gick in. Det blir ingen hoppborg. Ifjol betalade vi och så vågade hon inte hoppa då det var så många barn där. Dessutom tyckte jag att 5€ var väl dyrt. Så detta år gick vi bara igenom själva loppisdelen.


Var egentligen inte på jakt efter något speciellt. Men Wilma hittade förstås nån leksak, ett par skor och lite annat smått. Köpte inget åt mig själv. 


Efteråt åt vi grillkorv utomhus i solen före vi åkte vidare till nästa loppis i Solf Uf. Där hittade vi några små saker.

Åkte faktiskt och köpte en ny telefon åt mig också. Det behövdes för displayen var helt förstörd och jag såg knappt något på den gamla 🙈. 

Lite senare mot kvällen kom Wilmas fammo och faffa till oss och hjälpte till att få upp studsmattan. Tyckte det var dags för Wilma att inleda studsmattsäsongen 🙂.


Kvällen ägnades också åt skattjakt, men mera om den en annan dag 🙂.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0