Det känns som vår 🌷

Äntligen har värmen kommit. Vintern den försvann över en natt. Ena kvällen var det vinterkläder som gällde, nästa dag fick vi nästan söka fram sommarjackan. Åh vad jag längtar efter sommaren! Hoppas den blir varm och lång ☀️.


Nu är det inte långt kvar till semestern. Endast fem arbetsskift kvar tills den första semester veckan. Sedan jobb tre dagar emellan och sen semester fyra veckor till. Blir nog bra det! 🙂👍


Semester resan är nästan färdig bokad. Alla båtar och övernattningar är i alla fall fixade. Ser så framemot att fara och tälta igen. Men visst finns där en oro att allt inte kommer att gå så smidigt. Med oss har vi ju en söt liten nästan 5-åring med stark egen vilja 🙈🥰. Minns bara ifjol då hon vägrade klä på sig mera kläder då vi skulle sova i tältet och någon sovsäck skulle hon inte sova i 🙈. Men då igen så gör ju sånt också en resa oförglömlig 😅. 


Odlingssäsongen är påbörjad utomhus. Planterade ut två squash i den ena odlingslådan här om dagen. Tänkte som så att får de mot förmodan för kallt och inte klarar sig så har jag fler plantor där inne. Har egentligen för många squash plantor, brukar ju klara mig med 1-2 st.


Nu grönskar det för fullt i trädgården. Får försöka hinna njuta av den bästa tiden på året fastän den är väl kort 🌸.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0