En dag i Umeå

För en vecka sedan blev det en dag i Umeå. En liten resa måste vi ju ändå hinna med då Wilma hade sportlov. Wilmas fammo och faffa kom också med. 


Det blev tidig väckning. Efter två vaknätter (som jag överlevde 😅🙈), så var jag inte den piggaste, men inget kan stoppa mig från en resa. Det blåste och gungade lite på färden över. Jag fick sitta stilla för att illamåendet inte skulle ta över helt. Wilma lekte i lekrummet, såg en trollerishow och var på disco 🕺.


Då vi kom iland åkte vi direkt till Ikea. Där blev det lunch. Var in till några butiker i Avion gallerian. Det blev bara ett snabbt besök vid Ikeas fyndhörna, så vi kom faktiskt ut tomhänta från Ikea 🙂. Siktet var inställt på annat. LOPPIS!


Så vi åkte till Ersboda där vi besökte två loppisar, Dollarstore, Biltemas café, ÖoB o kanske nån annan butik. Sedan blev det Strömpilen med Lager 157 och Ica Maxi. Jag fyndade byxor och så åt vi god pizza. Jag var vrålhungrig. Visst har de bra och billig mat på Ikea, men några stora portioner har de inte, så nu var det hög tid för mat igen 😄.

Sedan var den långa shoppingdagen slut och vi åkte tillbaka till hamnen och ombord på båten igen. Wilma hann leka lite och spela lite kort innan hon somnade på en soffa. Kan inte förstå hur hon kunde somna i det oljudet, (var en trubadur som spelade så högt). Men bra var nu det, det hade varit en lång dag.

Så var den roliga shoppingdagen över för denna gång. Och ni som känner mig vet ju att jag redan har flera reseplaner på gång. Nu får det snart bli sommar! ☀️




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0