Midsommarhelgen på Lillö

På midsommardagen for vi ut till Lillö. Mamma kom också med. Lite senare kom också Gunvi, Jussi och Tommy dit. Tyvärr var vädret inte det bästa, myggigt och regn till och från. Vi fick äta inne (som så många andra midsommardagar). 


Sedan blev det en kort promenad. Wilma skulle cykla men ångrade sig då det var så mycket myggor. Jag fick gå själv till Fladan och vända.


Som tur regnade det inte hela dagen. Jag kunde inte se på allt högt gräs som vuxit upp under nästan 3 veckor då vi inte varit där, fick ta fram trimmern 🙂.



På kvällskvisten kom solen nästan fram. Njöt av en fin kväll.



På söndagen kom Mia och Tomi på mat. Den här dagen var vädret betydligt bättre, varmt, och vi kunde sitta utomhus och äta.


Jag och Wilma tog första doppet på Lillö för i år. Bättre sent än aldrig. Det var riktigt skönt, men lite mera vatten i "sjön" skulle ha varit bra. Det blev en bättre promenad idag. Dock kunde Wilma bara cykla halva vägen då luften försvann ur båda däcken. Tydligen hål.


En dag man lever länge på 🩷🌸.

Sov över till måndagen också. Började dagen med en båttur i dimman. Så farligt dimmigt var det inte, men man kunde känna kylan. Rodde över till Stortjerobådan. Jag och Wilma gick lite runt ön och plockade fina stenar.




På eftermiddagen packade vi ihop och for hem. Wilma fick tråkigt och ville leka med någon kompis, så på vägen hem bjöd vi in kompisarna på Orisor.

En fin midsommarhelg blev det än en gång 🌸.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0