Solsken, gym och saknad

Januari har gått över i februari. Snart är våren här ☀️. Soliga dagar har vi haft, däremellan har dimman legat tät eller så har det snöat eller regnat. Mycket halka har vi haft denna vinter tycker jag, och så ser det ut att fortsätta.



Jag har börjat på gym igen. Efter nästan 3 års paus. 2020 blev det inte gymmat många gånger pga coronan, fastän jag då var medlem på WAW. Sommaren 2021 sade jag upp medlemskapet eftersom jag inte ville fara på gym pga coronan. Så länge tog det för mig innan jag fick uppsagt medlemskapet. Nu ville jag börja på igen. Har nog saknat gymmet och egentiden hela coronatiden. WAW gick tyvärr i konkurs ifjol så nu blev det LYKKE för kvinnor i Stenhaga istället. I Waw:s gamla utrymmen, så bekant ställe från förut 👍. Dessutom får jag gymma på LYKKE gymmet närmare stan också, det ingår i månadsavgiften. Dock är medlemskapet på dyrare sidan, men får så vara, huvudsaken jag trivs med stället. Behändigt att fara dit före eller efter jobbet.


Saknaden efter Molly är stor. En dag kom Johnny hem med en bukett färska blommor som han lade på hennes grav. Hon har nu ett tillfälligt kors, ska komma en riktig sten senare ❤️.


Annars rusar tiden iväg. Jag tycker att jag mest är på jobbet då jag jobbar två helger och är ledig en helg på tre veckors lista. Ibland, dock sällan, får jag vara ledig 1,5 helg på tre veckor. Jag har nu testat på att jobba bara morgon och kvällsturer sedan december, och kan konstatera att det inte är något för mig. Eller det går ju nog, men efter att i över 15 år dessutom har haft mellan 3-5 sovnätter också per lista så är det nog tyngre att bara jobba morgon och kväll. Ska alltså nu försöka prova på att jobba vaknatt. Får se hur det går 😴. Jag som är kvällstrött. Kan ju inte annat än prova, frågan är ju om jag kommer att kunna somna då jag kommer hem på morgonen. Saknar sovnätterna, men då vi inte får ha dem mera så får jag försöka testa på vaknatt nu då från och med slutet på denna månad. Får hålla tummarna att det går 👍.


I tisdags var både jag och Wilma lediga. Vi var ute en stund och njöt av det fina vädret.


Nu ser jag framemot den lediga helgen (som förstås redan är full av program 🙈😀).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0