Pepparkakor och julgran

16.12 hann vi bocka av några av julens "måsten". Baka pepparkakor samt skaffa julgran. Hade köpt en färdig deg som låg och väntade i frysen. Ifall om "andan faller på" att baka. Det händer inte så ofta 😅. På förmiddagen hade vi en ledig stund, så tänkte varför inte. 


Efter dessa bilder var det dock mest jag som bakade pepparkakorna. Wilma lagade "kattmat" med lite lite deg men mest mjöl 🙈. Nåja vi fick det bakat till sist. Tur att det inte var så mycket deg.


Mot kvällen (i regnet), åkte vi mot stan för att köpa en gran. Granjakt i skogen är uteslutet, hittar ändå ingen som duger så varför stressa med det 😅. På första stället hittade vi ingen som föll oss i smaken, kunde inte förstå hur någon ville ha de granarna. På andra stället hittade vi den rätta granen nästan direkt. Var ingen tvekan om saken, den skulle vi ha. Den kostade dock 60€, men fick så vara. Jag ville inte springa runt på fler ställen då jag redan hittat den rätta granen. 


Lite senare på kvällen var det dags att klä granen. Alla hjälpte till 😻.


Följande morgon klädde vi färdigt granen. Tar ju en stund att lägga i glittret 😅.


Så här blev då julgran modell 2023. Helt okej. Jag fick ju inte bestämma pyntet själv riktigt, så fick bli en del kompromisser 😅. Helst vill jag ju endast ha vitt och silver i granen 🎄.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0