Villaavslutning 2022

Nästan så vi har inlett en tradition, förkyld på villaavslutningen. Även ifjol var Wilma förkyld. Nu trodde vi att hon var påväg att bli frisk, hon hade ju varit en vecka på dagis. Visserligen inte helt fri från hosta och snuva, men nästan. Då jag hämtade henne på fredagen från dagis sa de att hon varit ännu mer förkyld den dagen, alltså SUCK! Tar det aldrig slut 😔. 


Nåja, villaavslutning på Lillö skulle firas ändå. Vi for dit på fredag kväll. Jag tog en promenad till fladan. Jag var ju heller inte 100% frisk och inte så pass sjuk så jag har kunnat vara hemma från jobbet i två veckor. Var trött efter en intensiv vecka med lite sömn. Natten till lördagen var nog den värsta på länge. Vi sov knappt något. Wilma hostade nästan oavbrutet, sov ovanpå och bredvid mig. Dessutom spydde hon upp slem. Då morgonen kom kände jag mig som en zombie. Vilade i etapper hela dagen. Fick jag vila? Svar NEJ. Då jag ville vila på soffan kom Wilma och hoppade, spelade gitarr och ropade mig i öronen. Allt för att irritera mig 😬. Till sist fick jag gå ut i bilen och blunda en stund för att inte tappa nerverna helt. 


Lite senare på eftermiddagen kom Peppe och Matti, mamma och William hit. Hade informerat om läget, men de ville nog komma ändå. Lagom tills de kom började det regna, så lite tråkigt blev det nog att sitta inne och egentligen inte orka göra någonting. Dessutom spydde Wilma upp mera slem på mattan i kamarin 😔. Men sedan var det ju bättre efteråt då hon fått upp det besvärliga slemmet. Lite mat, som kräftor, pajer och annat smått och gott muntrade upp stämningen lite. Peppe och Matti for vidare till deras villa efter maten. Vi andra spelade lite spel i väntan på raketskjutningen. 




Då det börjat skymma gick vi ut. Äntligen hade det slutat regna. Johnny och William sköt raketer och smällare. Wilma som först vägrade komma ut då hon var rädd för raketerna så tyckte bara det var roligt. Hon hade ju hörselskydden på sig, då gick det hur bra som helst 🙂. Dessutom fick hon ju sprakanstickor.


Några raketer fastnade inte på bild, bara några marschaller. Till sist blev det en bra kväll. Johnny förde hem mamma och William. Inte länge därefter somnade Wilma på soffan, klockan var ju ändå 22.30. Inte så konstigt då hon inte hade velat vila något på dagen. Följande natt sov vi bättre.

Solen sken på söndagen, det gjorde mycket för humöret. Jag tog en skogspromenad. Sedan kom Gunvi och Jussi dit på mat. Den här dagen kunde vi äta utomhus. Efter maten for jag efter mamma och så drack vi kaffe ute också ☀️. Riktigt skön dag, även fast man kände att hösten var på kommande. Lite "När då då" spelade vi också, bäst att passa på då man är flera.


Vi sov över ännu en natt på Lillö. Johnny for på jobb och Wilma och jag lekte och städade. Det var lågt vatten. Lockade inte att gyttjebada 😅.



På eftermiddagen åkte vi hem igen. Får hoppas nästa villaavslutning blir mindre snuvig 🙂.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0