Höstfunderingar

Oktober börjar snart gå mot sitt slut. Det är lääänge kvar till sommaren. Mörkt ute och mörkare blir det. Nu börjar tiden man kunde hoppa över. Hoppa fram till jul och nyår och sedan spola fram lite till februari, mars då våren börjar närma sig. Men visst är hösten trevlig, på sitt sätt. Man kan tända en massa ljus och mysa i mörkret. Nu försöker vi som alla andra spara lite på elen, då är det perfekt att tända ljus istället på kvällen än att ha lampan tänd i taket då man ser på tv 🙂. Viktigt är ju förstås att komma ihåg att släcka ljusen sedan.


En del löv finns nog ännu kvar på träden, fastän en hel del redan fallit till marken 🍁.


Frostnätter är nu något som inte förvånar. Vinterdäcken är dessutom redan på, så nu kan snön komma. Även fast jag nog helst vill ha en mild vinter i år, med tanke på elpriserna 🙈.


För att ha något som muntrar upp i höstmörkret och något att se framemot, så ska vi boka en resa till Stockholm och Skansens julmarknad. Tänkte nog Rovaniemi och jultomten ett tag, men nej, det lockar inte lika mycket. Stockholm är ju ändå Stockholm, min favoritstad ❤️. Denna gång tänkte jag att vi åker från Helsingfors till Stockholm och sedan tillbaka från Stockholm till Åbo. Men vi får se hur det blir. 

Hoppas ni har det bra i höstmörkret 💛.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0