Höst helger på Lillö

För två veckor sedan var vi en sväng till Lillö fastän jag jobbade dubbelnatt. Wilma och jag tog några selfies 😄.


Då var träden ännu inte så gula. Lågt vatten var det också.


Förra helgen sov vi på Lillö lördag till söndag fastän jag jobbade 7-15 på lördag och 13-21 på söndag. Man måste ju passa på att ta tillvara all ledig tid som går. Snart är vintern här och då kan vi inte sova över. Helst skulle jag ju vilja sova på Lillö året runt, helst varje helg, men det går ju inte 🤪. Måste nog isolera golv och väggar innan man kan sova här på vintern ❄️.


Då blev det också en joggingtur ut till Köklotvägen.


En promenad till fladan blev det också.


Igår kom vi till Lillö igen. Denna gång för att stanna två nätter. Får se om det blir de sista för denna säsong, eller om vi ännu sover en natt nästa helg. Jag vill ju som vanligt inte att villasäsongen ska ta slut. Försöker vara så länge det går, men då jobbar jag ju två av tre helger också, så är lite knepigt att hinna med allt 🤪.

Igår stormade det utomhus. 19 m/s vid Replotbron. Så vi höll oss mest inomhus och höll tummarna att inga träd skulle blåsa omkull. Inatt har regnet piskat på fönstren. Det blev betydligt bättre väder idag, fastän det blåst ganska hårt rakt upp ändå.


Wilma har kokat soppa på löv, sand och annat gott 🙂. Wilmas fammo och faffa har också varit här. Johnny och Jussi har satt in en ny ytterdörr. Det var på tiden. Jag tog en promenad till 60 skylten efter Köklotvägen. Sprang nästan hela vägen tillbaka 🥵🙂.


Det var verkligen fint höstväder idag.


På matfronten blev det ugnskebab och potatisgratäng till lunch. Till kaffet hade jag bakat en äppelpaj, men den blev tydligen lite salt 🙈. Johnny hade satt salt och socker i burkar men inte skrivit namn på burkarna 🙈. Tog dock ur båda burkarna men minns inte ur vilken burk jag tog mest 😅. Lite senare blev det hemlagad pizza, den blev smaskig 😋.



En hel del spel har vi spelat, allt ifrån Pippi lotto och Afrikas stjärna, till När då då. 

Dörren blev samma färg och ungefär samma mått som den förra, bara bättre lås och handtag 🙂. 


En fin solnedgång fick vi njuta av ☀️.


Nu blir det chips och Netflix 🙂.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0