Lillajulsgran och semester

Ingen lillajul utan lillajulsgran. I år fick Wilma vara med och hämta den. Direkt efter dagis gick vi till skogs. Vi behövde inte gå så långt, bara en bit in i skogen innan vi hittade en passlig gran. 


Förut har jag ju ofta pyntat med många små granar lite här och där, men även i år fick det bli en gran. Tiden vill inte riktigt räcka till nuförtiden till allt pyntande  (konstigt nog 🤪). Några julblommor har vi inte heller köpt, förut var jag snabb att knåpa ihop något arrangemang. Men nog blir det jul ändå 😅. Man kan inte hinna med allt. Dessutom får jag ju inte pynta som jag vill och var jag vill nuförtiden heller. Ofta är det små fingrar som flyttar pyntet och sätter det någon annanstans 🙈😅.


Lite mera julpynt kom också upp på fredagen, även fast jag var trött efter en natt på jobbet med väckning 1.30 😴. Det var min sista sovnatt på jobbet. Nu är det endast vaknätter som gäller, men som det känns nu vill jag inte vaka, så ska endast jobba morgon och kväll. Eftersom jag inte kan sova dagtid så är nog detta det bästa beslutet. Måste sätta hälsan först. Jag skulle inte må bra av att vaka. 


Kändes skönt att köra hem från jobbet och veta att det var sista natten. Dessutom har jag nu semester en vecka 🙂. Även det ska bli skönt. Har sett framemot den här veckan länge. Något som lyser upp i vintermörkret.


Det blev en avkopplande fredagskväll med fredagsmys framför tv:n med chips och ett glas rött. Nu börjar nedräkningen inför jul 🎄✨️.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0