20 Ă„r tillsammans 💕

28.12 firade vi 20-Ă„r tillsammans. 16 Ă„r förlovade ❀. TĂ€nkte att en sĂ„n Ă„rsdag mĂ„ste vi ju fira ordentligt, sĂ„ bokade en natt pĂ„ Astor. Har lĂ€nge velat boka en natt dĂ€r i deras rum med bubbelpool och bastu, nu blev det Ă€ntligen av.


Johnny fick sluta jobbet lite tidigare. Corona restriktionerna hade opassligt nog Àndrats just den hÀr dagen, sÄ alla restauranger mÄste stÀnga kl.20. Vi var dÀrför tidigt i farten och checkade in redan lite efter kl.15.


PĂ„ sĂ€ngen lĂ„g mitt i allt ett paket. I paketet lĂ„g ett fint halsband ❀.


Vi stannade inte lĂ€ngre pĂ„ rummet utan lĂ€mnade vĂ„ra saker och gick vidare till Amarillo. DĂ€r var det inte mycket folk. Fick visa coronapasset för första gĂ„ngen. Efter kl.16 mĂ„ste man nĂ€mligen ha ett sĂ„dant för att fĂ„ Ă€ta dĂ€r. En dam bakom oss hade nog coronapass men inget id med sig, paret fick snĂ€llt tacka för sig och gĂ„ dĂ€rifrĂ„n utan mat. SĂ„ kan det gĂ„.


Vi blev mÀtta och belÄtna. Men jag fick sjukt i magen av nÄgot, möjligen tortilla brödet, det har hÀnt förut, eller sÄ var det nÄgot med kycklingen. NÄja, vi gick vidare över torget och i nÄgra butiker innan vi gick tillbaka till hotellet.



Det tog lĂ€nge att fylla vatten i den stora bubbelpoolen, men den lilla bastun blev snabbt varm.



Följande morgon Ă„t vi en god frukost buffĂ© 🙂.



Det blev en riktigt bra Ă„rsdag 💖.



Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0