Magsjuka

Hoppas det är över för denna gång, det var en lång magsjuka, i alla fall för Wilma. Två dagar efter långledigheten hann hon vara på dagis. Tänk att jag visste det redan före. Att hon skulle bli sjuk redan efter någon dag. Tänkte på att lägga avgiftsfri period från dagis denna vecka, för hon blir säkert sjuk, men det gjorde jag inte. Nåja, lika bra så, hon var ju faktiskt på dagis igår. Men en hel vecka före det fick hon vara hemma. Började en natt förra veckan. Spyor i hela sängen 🤢. Kom två gånger. Paus till följande kväll, kom en gång. Paus i 52 timmar, sen spydde hon åter igen på natten i sängen en gång. Suck. Dessutom började jag också spy under helgen. För säkerhetens skull har Johnny fått ta två snabb coronatest på mig, med en dags mellanrum, men de var nog negativa båda två. 


Fick leta fram ett spel ur mitt presentskåp så vi skulle ha något att sysselsätta oss med. Heffaklumpspelet. Wilma tyckte det var roligt. Lite tröttare än vanligt har hon förstås varit och dåligt med aptiten, men ingen feber. För att inte lämna framför tv:n och plattan i en vecka har vi försökt göra något annat här hemma. Fint väder njöt vi av någon dag. Kastade snö på varandra och lekte ute 🙂. 


Nu då hon för tillfället är frisk (ja för hon blir ju med all säkerhet förkyld snart har jag på känn), så har hon inte dagisdag före onsdag. Typiskt. Idag skulle hon ha velat fara till dagis, men får snällt umgås med sin mamma istället 😅. Måndag och tisdag kommande vecka är jag ledig, så då får hon också vara hemma. Tror nog hon börjar få långtråkigt. Får försöka hitta på något annat, inte bara vara hemma. Vi får se vad vi hittar på 🙂.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0